Ιωάννης Στρατάκης για τα αρνητικά σχόλια λόγω της εμφάνισης στο Προεδρικό Μέγαρο: «Ήταν σοκαριστικό, με έπιασε τρέμουλο»

Ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης, που όλοι μιλούν γι’ αυτόν από προχθές λόγω της εμφάνισής του στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της Αποκαστάσης της Δημοκρατίας, μίλησε στην εκπομπή «Alpha τώρα» για τις κριτικές που δέχτηκε.

Ο βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το πρωί που σηκώθηκα, κι ενώ κοιτάζω συνήθως το email μου, έπεσε το μάτι μου στη φωτογραφία μου. Μετά άρχισα να διαβάζω και κράτησε όλο αυτό το πράγμα μισή ώρα. Ήταν λίγο σοκαριστικό θα έλεγα και με έπιασε τρεμούλα. Υπήρχαν κυρίως αρνητικά σχόλια και αναρωτήθηκα «ρε παιδιά εγώ τα έκανα όλα αυτά;». Είχαμε αναλάβει με ένα κλιμάκιο από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ να επενδύσουμε μουσικά κάποια στιγμή στην εκδήλωση».

«Όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε για να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό έγινε αρκετές ώρες πριν την αρχή της εκδήλωσης. Μετά από το τέταρτο της δοκιμής, είχαμε δύο με δυόμιση ώρες που δεν είχαμε τι να κάνουμε. Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε στην παραλία και έφυγα κι εγώ με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου. Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο. Βεβαίως, είχα τη στολή μου να το πω έτσι.

Σκεφτόμουν πως αν έβαζα το κοστούμι και το λουστρίνι μου επειδή οδηγούσα μιάμιση ώρα, δε θα μπορούσα να παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό να είναι ιδρωμένα τα ρούχα» πρόσθεσε ο κ. Στρατάκης στον Alpha.

Read More

And More