Μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή από την επαγγελματική του διαδρομή μοιράστηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, περιγράφοντας τη φορά που η συναισθηματική του φόρτιση ήταν τέτοια, που δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηνά Κλήμη για το MAD TV, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μία άλλη, έτσι, περίπτωση είναι όταν αναγκάστηκα να πω για το θάνατο μιας συναδέλφου που ήταν πολύ αγαπητή, που ήταν η μόνη φορά που είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και με πήραν τα κλάματα στον αέρα», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η συνθήκη ήταν ακόμη πιο δύσκολη, καθώς έπρεπε να ανακοινώσει ο ίδιος την τραγική είδηση την ώρα της εκπομπής.
«Γιατί ήταν μια πολύ αγαπητή συνάδελφος, η οποία, πέθανε πρόωρα και αναγκάστηκα να το πω εγώ στον, στον αέρα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρθηκε σε μια ακόμη απαιτητική περίοδο της δημοσιογραφικής του διαδρομής, όταν η υπόθεση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια μονοπωλούσε καθημερινά την επικαιρότητα.
Εκείνο το καλοκαίρι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους δημοσιογράφους, καθώς η υπόθεση βρισκόταν διαρκώς στο επίκεντρο της ενημέρωσης και η κάλυψή της απαιτούσε συνεχή ενασχόληση.
«Κατά τα άλλα, ένα καλοκαίρι θυμάμαι πάρα πολύ δύσκολο, όταν υπήρχε η περίπτωση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια. Και κάθε μέρα βγάζαμε…
Πώς είναι τώρα που παίζαμε συνέχεια Μαζωνάκη, πώς ήταν τότε που παίζαμε συνέχεια την Πισπιρίγκου; Έτσι ήταν και τότε. Ο Άλεξ ήταν πιο μεγάλο “σήριαλ”», κατέληξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ