Site icon TLIFE

Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Χαίρομαι που έκανα παιδί σε αυτή την ηλικία, γιατί έχω ενέργεια να ανταπεξέλθω στις ανάγκες»

Για την απόφασή του να στραφεί προς την υποκριτική παρά να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου, αλλά και τη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του μίλησε ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα του Buongiorno.

«Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο modeling και την υποκριτική, πλέον θα επέλεγα την υποκριτική γιατί είναι ένας αχανής χώρος οπότε και όσο το ψάχνω βλέπω ότι έχει κι άλλα πράγματα να ανακαλύψω. Το μόντελινγκ έχει ένα ταβάνι. Η ελληνική αγορά δεν είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μεγάλη. Είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Σε άλλο σημείο, η Ηρακλής Τσουζίνοφ αναφέερθηκε και στη γέννηση του γιου του, λέγοντας πως θεωρεί την πατρότητα το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του.

«Το ότι έγινα μπαμπάς, είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μέχρι τώρα είμαι χαζομπαμπάς. Δεν έχω δει τον εαυτό μου σε μια πιο σοβαρή πτυχή. Το έχω προσπαθήσει αλλά δε μου βγαίνει, οπότε θα είμαι χαζομπαμπάς για πάντα και η Νάσια θα πρέπει να αναλάβει το πιο αυστηρό κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα παιδί σε μικρή ηλικία γιατί έχω την ενέργεια να ανταπεξέλθω στις ανάγκες» είπε.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έγινε γνωστός πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM από το οποίο αναδείχθηκε νικητής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, ενώ τον Ιανουάριο του 2025 απέκτησε το πρώτο του παιδί σε ηλικία 25 ετών, καρπό του έρωτά του με την καλλονή Νάσια Παπαϊωάννου.

Η Νάσια Παπαϊωάννου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει περιεχόμενο τόσο σε Instagram όσο και στο Tik Tok, ανεβάζοντας κάθε είδους βίντεο αλλά και χιουμοριστικά σκετσάκια.

@nasiapapaioannou

Κι οπως ξερει. Ξερει

♬ original sound – Konstantinos Koufos
@nasiapapaioannou Οταν συναντιουνται 3 ζυγοι @Savvas Karagiannis ♬ Macarena – Stavros Martina

Μάλιστα, η σύντροφος του Ηρακλή διατηρεί και το δικό της nail studio στο Παγκράτι, ενώ καταγωγή έχει από την Κέρκυρα όπου και πέρασε με το 24χρονο μοντέλο ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

© 2025 tlife.gr