Ηρώ Καριοφύλλη: «Υπάρχει μία δύσκολη στιγμή στη δική μου ζωή, εδώ και έναν χρόνο έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα»

Η «μετρ» του αστυνομικού ρεπορτάζ, Ηρώ Καριοφύλλη, φιλοξενήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη Super Κατερίνα. Μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος του Alpha αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή που διανύει σε αυτή τη φάση της ζωής της, με αφορμή το γεγονός που αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ότι στην κοπή της πίτας του καναλιού, όλος ο Alpha σηκώθηκε για τη χειροκροτήσει.

Αρχικά η Ηρώ Καρυοφίλλη εξομολογήθηκε: «Επειδή γνωρίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοί μου ότι στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι δύσκολες και κάποιες στιγμές που είναι εξαιρετικά δύσκολες και πρέπει να παλέψεις. Και πρέπει να παλέψεις για πράγματα που άλλοι τα έχουν ως αυτονόητα. Και επειδή είναι μία τέτοια δύσκολη στιγμή αυτή που υπάρχει στη δική μου τη ζωή, θέλω να σου πω ότι εδώ και έναν χρόνο -εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής- έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα».

«Ένιωσα πάλι τώρα ότι οι συνάδελφοί μου είναι πραγματικά οικογένειά μου. Αν κάτσεις να σκεφτείς ότι έχουμε κάνει μαζί Πάσχα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές που δεν έχουμε κάνει σπίτια μας, νιώθω ότι πραγματικά τους έχω αγαπήσει όλους από την αρχή. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα μέσα τους και θέλουν να τα μοιράσουν. Και μου τα έδειξαν με αγάπη και στήριξη» πρόσθεσε επίσης η Ηρώ Καρυοφίλλη ευχαριστώντας στελέχη του Alpha για τη στήριξή τους.

«Έχει τόσο μεγάλη σημασία να έχεις ενσυναίσθηση, να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου και να λες ότι ο άλλος είναι άρρωστος και να κλείνεις τα μάτια και να λες, αν ήμουν εγώ στη θέση του τι θα ήθελα να μου κάνουν. Το μόνο που μπορούμε να ορίσουμε είναι η ψυχή μας. Ούτε το σώμα μας, που δεν ξέρουμε για πόσο θα είναι εδώ. Να είναι η ψυχή μας καθαρή και γεμάτη» ανέφερε μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More