Ηρώ Σαϊα: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Σταύρο Ξαρχάκο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/10 η Ηρώ Σαΐα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο, αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν αλλά και ποια ήταν η αρχική γνώμη της για εκείνον.

«Το 2006 χτυπάει το τηλέφωνό μου και ήταν ο Δώρος Δημοσθένους και μου λέει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ψάχνει τραγουδίστρια. Αποδέχτηκα την πρόταση, περνάω μια οντιστιόν και ξεκινάω. Αρχίζουμε τις πρόβες οι οποίες ήταν πάντα πρωί και για κακή μου τύχη μία μέρα που είχε ξενυχτίσει, έρχεται ο Σταύρος Ξαρχάκος πάω στην πρόβα και «σκάει μύτη» ο Ξαρχάκος, ο οποίος δεν έχει κέφια, μάλλον τα νεύρα του είχε! Εγώ, θέλοντας να τον εντυπωσιάσω, αρχίζω να τραγουδάω το ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ της Β.Μοσχολιού… Ξαφνικά χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και μου λέει «Τι είναι αυτά ; Έτσι θα νανουρίζεις τα παιδιά σου;» Και από εκείνη την ημέρα βέβαια δεν θέλησα να τον ξαναδώ …Τελικά, η μοίρα τα έφερε αλλιώς…,» δήκωσε η Ηρώ Σαΐα.

Δες όλα όσα είπε η Ηρώ Σαΐα

Η αγάπη τους για τη μουσική, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη, τους έφεραν σταδιακά κοντά σε μια δυνατή σχέση που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους και τον ερχομό των παιδιών τους. Οι δύο τους κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμούν να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More