Ησαΐας Ματιάμπα: «Εάν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα ήμουν δίπλα του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, για την απιστία αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε παιδική ηλικία.

«Αυτό που με ενδιαφέρει σε αυτή την φάση είναι το να είμαι καλός πατέρας. Εάν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα ήμουν δίπλα του. Δεν υπάρχει η σκέψη στο μυαλό μου ότι ο γιος μου μπορεί να με βρει απέναντί του», είπε αρχικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε: «Σαν παιδί, η οικογένεια μου αντιμετώπισε οικονομικές κακουχίες, αλλά και ρατσιστικές. Είχα δεχτεί περιστατικό bullying στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Είχα πει στην μητέρα μου ότι θέλω να κάνω κάτι για να καταλάβουν ότι η διαφορετικότητα μας δεν είναι κάτι κακό».

Ο Ησαΐας Ματιάμπα, ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στον λόγο που τσακώνονται με την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλεια του πατέρα του.

Read More

And More