Ισαβέλλα Δάρρα: Το διαζύγιο, ο γάμος που έρχεται και η νέα ζωή στο Ντουμπάι

Η Ισαβέλλα Δάρρα μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 στον χώρο του μόντελινγκ. Τα τελευταία τρία χρόνια, η ζωή της είναι διαφορετική και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι. Ο λόγος; Ο έρωτας!

Το πρώην μοντέλο μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και το Happy Day. «Ο σύντροφός μου με τράβηξε και με παρέσυρε. Στην αρχή δεν με πολυτράβαγε, αλλά είναι η πόλη του μέλλοντος. Σε ενάμιση χρόνο που θα ενηλικιωθεί ο γιος μου ετοιμάζομαι να πάω να ζήσω μόνιμα εκεί. Θα προσπαθήσω να διδάξω πιάνο. Με ενδιαφέρει και η φωτογραφία μόδας.

Στην Ελλάδα, ο κύκλος είναι κλειστός και δεν σε αφήνουν να διεισδύσεις και κάποια στιγμή λες “πάω να το κάνω αλλού”» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ισαβέλλα Δάρρα ρωτήθηκε και για το εάν θέλει να ξαναπαντρευτεί. «Θέλω να τελειώσω με τα διαζύγια πρώτα και μετά. Δεν είχε χρειαστεί να βγει το διαζύγιο, αλλά τώρα που χρειάζεται θα το βάλω μπροστά. Φαντάζομαι ότι θα γίνει ο γάμος μου και πρέπει να γίνει, το ευνοούν πολύ στο Ντουμπάι» εξομολογήθηκε.

Η Ισαβέλλα Δάρρα μίλησε για το σπίτι όπου μένουν με τον σύντροφό της. «Το διαμέρισμά μου είναι στον 42ο όροφο. Όταν χτυπάει συναγερμός πρέπει να κατέβεις με τα πόδια και τα ασανσέρ δεν δουλεύουν. Έχει πολύ ωραία θέα, βλέπεις όλους τους ουρανοξύστες, το Μπουρτζ Χαλίφα από μακριά» δήλωσε το μοντέλο των ‘90s.

Όλα όσα είπε η Ισαβέλλα Δάρρα στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή: 

Να σου θυμίσουμε ότι η Ισαβέλλα Δάρρα είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ευρώπη 1997.

Read More

And More