Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου για να δω τι φωτογραφίες “παίζουν”»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μετά από τη συμμετοχή της στο GNTM, αναφέρθηκε στο ριάλτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε ποια θα ήταν η συμβουλή που θα έδινα στον έφηβο εαυτό μου είναι αυτοπεποίθηση.

«Με το GNMT έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν είχα καθόλου χρόνο προετοιμασίας. Με τα εφόδια που είχα εκείνη την περίοδο έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν αλλοιώθηκα ως άνθρωπος, ως Ισμήνη, κράτησα την ταυτότητά μου. Στα επόμενα projects αυτό είναι που θα δούνε οι άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου για να κάνουμε κάτι όμορφο», είπε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Και συνέχισε: «Θα έβλεπα τον εαυτό μου να δοκιμάζει και άλλα πράγματα έξω από τα μόδα. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, τα ζώα, η μαγειρική και να προσφέρεις. Όλα αυτά με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα φέρουνε την ιδέα σε πέρας θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο».

Τέλος, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε πως έχει γκουγκλάρει τον εαυτό της, λέγοντας: «Έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου, το έχω κάνει αρκετές φορές πιο πολύ για να δω τι φωτογραφίες παίζουν γιατί κατά διαστήματα αλλάζουν τα πράγματα».

Read More

And More