Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι ο λόγος μου δε μέτραγε»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, και τις αποκαλύψεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί. 

«Στιγμές δύσκολης θέσης έχουμε περάσει όλοι στον χώρο. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος αυτός της τηλεόρασης. Το μπούλινγκ, όμως, είναι κάτι βαρύ σαν ορισμός και δεν πρέπει να το λέμε εύκολα. Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της. Δεν θεωρώ ότι δηλαδή υπερέβαλε έχοντας ακούσει την συνέντευξη της σε εκείνο το podcast.

Εκείνο που άκουσα είναι ότι την περίοδο που γυριζόταν το σόου, ενώ έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν καλά, δεν ήταν. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που ζουν πολλοί άνθρωποι που είναι μπροστά στις κάμερες γιατί, κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πάντα να δείξουμε τα συναισθήματα μας» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και συνέχισε:

«Πρέπει να κρατάμε και μια διπλωματική στάση, να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Έχω ζήσει γενικότερα  δύσκολες στιγμές στον χώρο πάρα πολλές ειδικά στο ξεκίνημα που, το 2013, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την μόδα από την άποψη ότι δεν είχαμε καθόλου λόγο».

Σε άλλο σημείο, η πρώην κριτής του GNTM αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μοντέλων υπήρξαν στιγμές που ένιωθε ότι η γνώμη της δε μέτραγε.

«Στο GNTM υπήρχαν δύσκολες στιγμές, στιγμές που εγώ ως πιο καινούργια ένιωθα ότι προφανώς ο λόγος μου ίσως να μην μετράει τόσο πολύ αλλά το καταλαβαίνω γιατί ήμουν το φρέσκο πρόσωπο. Υπήρχαν στιγμές που είχαν ανέβει λίγο οι εντάσεις αλλά, όταν τελειώναμε, ήταν όλα καλά. Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ έτσι όπως ήθελα» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Read More

And More