Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Ως προς τι εννοεί την ολική επαναφορά στο GNTM;»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του GNTM, στον οποίο επιστρέφει η Βίκυ Καγιά μετά από μια σεζόν απουσίας. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του reality μόδας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη όπου μίλησε και για την αποχώρησή της από το GNTM.

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το show ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά.

Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά project» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Όσο αφορά στο ανανεωμένο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δήλωσε: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοεί ότι θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε. Το feedback που πήραμε από κανάλι και παράγωγη ήταν ότι το GNTM τους άρεσε αρκετά».

Read More

And More