Ισραήλ: Στο T-live η τραγουδίστρια που έζησε τη φρίκη – «Ξυπνήσαμε από έναν εκκωφαντικό ήχο σειρήνας και άρχισαν οι βομβαρδισμοί»

Η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Τετάρτης 11/10 στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για τη φρίκη που έζησε στο Ισραήλ.

Η ίδια φιλοξενούνταν στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο Τελ α Βιβ καθώς έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί. Ευτυχώς πρόλαβε να επιστρέψει χθες στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Νατάσα Μεντή εξομολογήθηκε στο T-live: «Έζησα κι εγώ τη φρίκη. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Έζησα τον πόλεμο στο πετσί μου. Κοιμηθήκαμε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής και ξυπνάμε το Σάββατο στις 6.10 το πρωί από έναν εκκωφαντικό ήχο σειρήνας και αναρωτηθήκαμε τι συνέβη. Αφού ήχησαν οι σειρήνες, ξεκίνησαν οι απίστευτοι βομβαρδισμοί. Λες και γινόταν σεισμός… Άκουγα πυροβολισμούς και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική».

«Αυτό δεν το περίμεναν οι άνθρωποι του Ισραήλ, παρόλο που είναι συνηθισμένοι. Όταν δεν περιμένεις κάτι, από μόνο του είναι τρομακτικό. Με έπαιρναν τηλέφωνο να δουν τι συμβαίνει. Μετά από δύο ώρες κήρυξαν πόλεμο, τρομοκρατηθήκαμε όλοι. Πήρα τηλέφωνο στην πρεσβεία στο Τελ α βιβ και μας εμψύχωνε» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More