Ήταν στο Mega, μετά στην ΕΡΤ και τώρα ξεκινά ολοκαίνουργια εκπομπή στον Alpha!

Για πάρα πολλά χρόνια είχε ταυτίσει τ΄όνομά του με το Mega. Στη συνέχεια βρέθηκε να φροντίζει για το… καλό μας, μέσα από την ΕΡΤ. Τώρα; Τώρα επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας, μέσα από τον Alpha.

Ο λόγος τόση ώρα για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είναι ξανά εδώ, υπηρετώντας αυτό που τόσο αγαπά, δηλαδή, το ιατρικό ρεπορτάζ και τον τομέα της υγείας.

Από το Σάββατο ,λοιπόν, 10 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 9:00 το πρωί, ο γνωστός δημοσιογράφος, μας προσκαλεί να του κάνουμε παρέα και μας προτείνει έναν χρήσιμο «Οδηγό καλής ζωής», έναν πρακτικό οδηγό αυτοβελτίωσης.

“Οδηγός καλής ζωής” είναι και ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής του.

Ο «Οδηγός καλής ζωής», έρχεται για να μας δείξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, να φροντίζουμε το σώμα μας, να έχουμε αρμονία στην οικογένεια και τις σχέσεις μας, να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μέσα από μια διαφορετική οπτική: μας καλεί να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Στόχος της νέας εκπομπής του καναλιού της Κάντζας, είναι να απαντήσει απλά, αλλά εμπεριστατωμένα, στα καθημερινά ερωτήματα που αφορούν στο σώμα και την ψυχή μας. Η εκπομπή απευθύνεται σε όλους, σε νέους και μεγαλύτερους, άνδρες και γυναίκες, γονείς και παιδιά.

O «Οδηγός καλής ζωής» εστιάζει στην υγεία, τη διατροφή, την ψυχολογία, την ευεξία. Η προσωπική ιστορία του εκάστοτε καλεσμένου και οι συμβουλές των ειδικών, αποτελούν τον βασικό κορμό της εκπομπής.

Επίσης, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, αναλαμβάνοντας έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει, μας δείχνει και πώς να μαγειρεύουμε υγιεινά.

Τέλος, η εκπομπή στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή του τηλεθεατή, γι’ αυτό θα έχει ενισχυμένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οδηγός καλής ζωής»! Είναι στο χέρι σου…

Read More

And More