Ιβάν Σβιτάιλο: Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του – «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία»

Δε βλέπει την ώρα για να κρατήσει στην αγκαλιά του τη δεύτερη κόρη του ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δυο στις 10” το πρωί του Σαββάτου 4/11 μίλησε γι’ αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνει στην προσωπική του ζωή αλλά και τα σκοτάδια από τα οποία απαλλάχθηκε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

«Είμαι σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου, Και πέρα από τα επαγγελματικά μου…Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Περιμένουμε την άλλη εβδομάδα περίπου τη δεύτερη κόρη μας. Σίγουρα έχεις μια μόνιμη αναστάτωση αυτές τις τελευταίες ημέρες. Είναι αυτό το θαύμα της φύσης… Θέλεις να το δεις και είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις μέχρι να έρθει.

Έχουμε προετοιμάσει την κόρη μας… Την πρώτη φορά είχα μπει αρχικά μέσα αλλά τελικά πήγαμε για καισαρική, έζησα όμως ένα μέρος της διαδικασίας… Τώρα θα πάμε πάλι για καισαρική. Ο πρώτος τοκετός κράτησε 15 ώρες. Εξαντλήθηκε η Σταυριάννα, η σύζυγός μου…» είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Ήταν κομβική στιγμή για μένα ο θάνατος του πατέρα μου. Έπρεπε πραγματικά να ενηλικιωθώ… Εξαιτίας του ότι απείχε ο πατέρας μου και υπήρχε μόνιμα αυτό το κενό στη ζωή μου, κουβαλούσα μόνιμα μια μελαγχολία, δε μπορούσα να χαρώ κάποια πράγματα. Με τον θάνατό του νομίζω το έλυσα αυτό… άφησα πίσω αυτή τη μελαγχολία….

Ήμουν ένα αγόρι που μεγάλωνε και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ο πατέρας μου δε με είχε δει ποτέ σε μια παράσταση…. μου έλειπε πάντα να μοιραστώ όσα κατάφερνα…» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Read More

And More