Ιβάν Σβιτάιλο: «Δεν μπορώ να θηλάσω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είμαι υποχρεωμένος να τα κάνω για το παιδί μου»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη του μίλησε στο Mega Καλημέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, Milky Way, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, από την στιγμή που έγινε πατέρας.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί είμαι στην αναμονή για να έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη μου. Όταν γίνεσαι γονιός μαθαίνεις να τα κάνεις όλα σε λιγότερη ώρα με λιγότερο τρόπο. Ο ερχομός του παιδιού σου προσφέρει μια λύτρωση γιατί σε λυτρώνει από διάφορα – εγωιστικά δικά σου, όταν αρχίζεις να έχεις την ευθύνη του παιδιού», ανέφερε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Για τις αλλαγές μετά τη γέννηση της κόρης του: «Έχω αλλάξει πολλά πράγματα τη ζωή μου μετά τον ερχομό της πρώτης μου κόρης. Είχα ανασφάλεια, δεν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση μέσα μου, ξαφνικά την απέκτησα», απάντησε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Όσο για τους ρόλους ανάμεσα στη μητέρα και στον πατέρα: «Δεν υπάρχει γυναίκεια ή ανδρική δουλειά, εντάξει υπάρχει και κάτι που δεν μπορώ να κάνω, δεν μπορώ να θηλάσω ας πούμε, αλλά όλα τα υπόλοιπα είμαι υποχρεωμένος να τα κάνω», είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο σε συνέντευξή του στο Mega. 

Read More

And More