Ιβάν Σβιτάϊλο: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του – «Κλειδώθηκα στο σπίτι, σταμάτησα να χορεύω»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, Μαμά-δες βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιβάν Σβιτάϊλο.

Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας πως δύο μήνες μετά η σύζυγός του έμεινε έγκυος.

«Αυτό που φοβόμουν ίσως τελικά να ήταν η απόλυτη ανάγκη. Εγώ ήμουν πάνω σε μια σέλα, σε μια ρόδα, παρορμητικός, ορμητικός, συνάντησα μια δυσκολία, έχασαν τον πατέρα μου, όταν και μπήκε η αυτοκαταστροφή μέσα στη ζωή μου. Κλειδώθηκα μέσα στο σπίτι, ακινητοποιήθηκα, σταμάτησα να χορεύω. Όταν χάνεις το νόημα σε κάποια πράγματα και βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποια πράγματα που ίσως είναι φορεμένα και όλη αυτή η ενδοσκόπηση που πρέπει να κάνεις, περιέχει μια μεγάλη δόση αυτογνωσίας, η οποία είναι και δύσκολη. Δεν την αντέχεις», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Το να πεις στον εαυτό σου ότι έκανες κάποια πράγματα λάθος και λίγο να χαϊδέψεις τις πληγές. Γιατί αυτό πρέπει, να αποδεχόμαστε τα λάθη μας. Εμένα ο πατέρας μου έφυγε τον Μάρτιο και έμαθα ότι η Σταυριάνα είναι έγκυος τον Μάιο, εκεί που μου έλειπε εμένα ο πατέρας μου, έγινα εγώ μπαμπάς για την κόρη μου».

Read More

And More