Ηχηρή αποχώρηση από το “Σόι σου”!

…Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η τηλεόραση, μιας κι ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, υπάρχει μεγάλος αναβρασμός και μεγάλη αναστάτωση.

Κόσμος πάει κι έρχεται, συζητήσεις γίνονται, συμβόλαια ανανεώνονται, άλλες πάλι συνεργασίες φτάνουν στο τέλος τους και γενικώς όρεξη να έχεις να γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, για το τι ακριβώς λαμβάνει χώρα στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας.

Αυτή τη φορά ,λοιπόν, σου έχω λατρεμένη δυσάρεστα μαντάτα… Αυτή τη φορά το ρεπορτάζ που σου παρουσιάζω, έχει κάνει με μία αποχώρηση. Με μία αποχώρηση που θα ταράξει αρκετά τα… νερά του Alpha και για ν ΄ακριβολογώ, τα νερά της λατρεμένης σειρά το “Σόι σου”, μιας κι από εκεί μας έρχεται η… απώλεια.

Μία απώλεια η οποία φυσικά είχε ακουστεί εδώ και καιρό πως θα μας προκύψει, απλά χθες επιβεβαιώθηκε κι από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της.

Παρελθόν για το “Σόι” αποτελεί πλέον ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος κάπου εδώ θέλησε να βάλει τέλος σε αυτή τη συγκεκριμένη τηλεοπτική διαδρομή.

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“…Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ για αυτά τα 4 Χρόνια. @abourdoumis @meletis_ilias @vasolaskaraki @ioannaasimakopoulou @vivian_kontomari @solontsounis @gogo.kartsana @nikossg@michailydia @ypatiaklad @andreasmorfonios @gsiougas @aggelopoulosantonis @patronisss @lzagoraios @alphatv #tosoisou#lovemyjob #actorlife…”

Read More

And More