J2US: H διπλή αποχώρηση και η κόντρα μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άσπας Τσίνα [video]

Το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου του “Just the 2 of us“, το οποίο θα προβληθεί στην τηλεόραση το ερχόμενο Σάββατο. Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της παρουσίασαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” όλο το παρασκήνιο του χθεσινού επεισοδίου αποκαλύπτοντας ότι γυρίστηκε διπλή αποχώρηση.

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Παππά και τα spoilers που κυκλοφόρησαν, η παραγωγή του “Just the 2 of us” αποφάσισε να γυρίσει δύο αποχωρήσεις, μία κανονική και μία παραπλανητική, ώστε να αποφύγει τη διάδοση των spoilers. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ζευγάρια που έκαναν γύρισμα για το κομμάτι της αποχώρησης είναι ο Βαλάντης με την Νικολέττα Καρρά και η Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο,με τις πληροφορίες του “Πρωινού” να αναφέρουν ότι ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά είναι εκείνοι που τελικά αποχωρούν.

Παράλληλα, στο βίντεο που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη να μιλά για μια ένταση που υπήρξε μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άσπας Τσίνα.

Δες το βίντεο:

Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί!

Read More

And More