Το J2US έριξε αυλαία τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαίου με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει τους νικητές του έβδομου κύκλο του σόου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο παρουσιαστής του OPEN, κάλεσε στο πλευρό του την Μαίρη Αργυριάδου με τον Stan, την Αγγελική Ηλιάδη με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Δημήτρη Σκουλό με την Φαίη Θεοχάρη.
Τα τρία ζευγάρια είχαν ανοδική πορεία στα τελευταία live με αποτέλεσμα να διεκδικούν την πρώτη θέση. Ο Νίκος Κοκλώνης επισήμανε πως τα έσοδα των κλήσεων από τις τηλεφωνικές γραμμές θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό, όπως και στους προηγούμενους κύκλους του J2US.
Νικητές αναδείχθηκαν η Μαίρη Αργυριάδου και ο Stan, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ομάδα της παραγωγής, αλλά και όσους τους στήριξαν με την ψήφο τους.
«Μας αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή και τέτοια χαρά είχα πολύ καιρό να ζήσω», είπε η Μαίρη Αργυριάδου στον Νίκο Κοκλώνη.
«Ήταν ένα υπέροχο πάρτι, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την επιτροπή για τα σχόλια και την αγάπη που μας έδωσε και ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά της παραγωγής», είπε ο Stan, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον Νίκο Κοκλώνη.
Στη σκηνή του σόου βρέθηκε και ο Κώστας Δόξας με τον οποίο η Μαίρη Αργυριάδου υπήρξε ντουέτο στο σόου, πριν αποχωρήσει από το J2US. Να θυμίσουμε πως μετά την καταδίκη του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της πρώην συζύγου του, η παραγωγή είχε εκδώσει ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
