Μια δημιουργία για... τρεις

Καγιά, Καραβάτου, Μαζαρί, αγαπούν Μπράτη! Οι εμφανίσεις τους με το ίδιο ρούχο! (pics)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον Άγγελο Μπράτη βρέθηκαν εκτός πλατό για τις ανάγκες της φωτογράφησης των διαγωνιζόμενων με θέμα τους εναλλακτικούς γάμους. Oι κριτές αλλά και ο coach Γιώργος Καράβας, προσπάθησαν να δώσουν τα φώτα τους στους παίκτες, για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Όπως είδαμε η Ζεν επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, με πολύ ωραία print σε μπλε αποχρώσεις, όπου το κάτω μέρος κατέληγε σε στυλ σαλβάρι…

Πριν από λίγες εβδομάδες και η Κατερίνα Καραβάτου είχε εμφανιστεί στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” με ένα μίνι φόρεμα με το ίδιο μοτίβο, που σχεδίασε ο κριτής του GNTM, ο οποίος μάλιστα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. 

Η Bίκυ Καγιά, πριν από ένα μήνα, στο επεισόδιο του Shopping Star με θέμα “Καλεσμένη στο γάμο του πρώην μου”, επέλεξε κι εκείνη μία δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή μόδας. Το ίδιο σχέδιο, αλλά σε μπλούζα!

Στο περσινό GNTM, οι υποψήφιες, είχαν κληθεί, να μεταμορφωθούν σε «Bratis girls», παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του σχεδιαστή. Εκεί, είδαμε πολλά κορίτσια να δοκιμάζουν δημιουργίες του καταξιωμένου σχεδιαστή και κριτή του ριάλιτι μόδας, με το ίδιο print, που επέλεξαν η Ζενεβιεβ Μαζαρί, η Κατερίνα Καραβάτου και η Βικυ Καγιά τη φετινή σεζόν. 

Read More

And More