Και… επίσημα η Κατερίνα Καινούργιου στο Epsilontv! Αυτή είναι η ανακοίνωση του καναλιού…

Και με τη… βούλα η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στο Epsilontv! Βλέπεις λατρεμένη, η διοίκηση του καναλιού φρόντισε σήμερα να προχωρήσει και στην έκδοση σχετικού δελτίου Τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την παράταση της συνεργασίας τους με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Την ώρα ,λοιπόν, που οι περισσότεροι τηλε-αστέρες αυτή τη περίοδο βρίσκονται ακόμα στον αέρα και δεν ξέρουν τι τους τηλε-ξημερώνει, – μιας και το τηλεοπτικό τοπίο είναι τόσο ρευστό όσο ποτέ -, η Κατερίνα φρόντισε να δεθεί όσο πιο… σφικτά γίνεται με το κανάλι των Μελισσίων, το οποίο σαφέστατα κι έχει περάσει σε μία άλλη, νέα εποχή, βάζοντας στοίχημα την επόμενη σεζόν, να καταφέρει να διεκδικήσει ένα μεγάλο, λαχταριστό κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Μπράβο ,λοιπόν, στη Κατερίνα, γιατί κατέβαλε τιτάνιες προσπάθειες για να καταφέρει να βρει το χώρο της στη καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη.

Μπράβο γιατί ξέρει ν ΄ακούει και δεν σταματά στιγμή την προσπάθεια… αυτοβελτίωσης που έχει ξεκινήσει και το κυριότερο;

Μπράβο γιατί είναι μία σεμνή τηλεοπτική παίκτρια κι όποιος σε αυτή τη τηλεοπτική ζωή ακούει και το πάει και… “σεμνά και ταπεινά”, δεν έχει βγει χαμένος.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Το Epsilon TV ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!…”

Read More

And More