Καινούργιου για Καρολίνα: «Μέχρι και ο Πρωθυπουργός έχει μιλήσει στην ρεπόρτερ μας, αλλά να μη κλείσει λίγο το κινητό της;»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησαν στον δρόμο την Καρολίνα Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Ωστόσο η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, συνεχίζοντας να περπατάει και να μιλάει στο κινητό της.

 

Η συμπεριφορά της Καρολίνας Καλύβα ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τόνισε πως μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες έχουν σταματήσει και έχουν κάνει δηλώσεις στην ρεπόρτερ της εκπομπής.

«Να είμαι η Μένια Κούκου που δουλεύω 20 χρόνια, μου έχουν μιλήσει από τον Πρωθυπουργό μέχρι δεν ξέρω ποιον, Μιμή Ντενίση και όποιον μπορείς να φανταστείς. Και ξαφνικά να πηγαίνει στην Καρολίνα… Δεν είπα ότι ήταν αγενής, αλλά μη κλείσει λίγο το κινητό της; Ρωτήστε την Μένια, μέχρι και ο Ρουβάς έχει σταματήσει, της έχει δώσει και φιλί, της έχει μιλήσει 100 φορές. Καταλαβαίνετε τις σας λέω. Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν είναι απαράδεκτα» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Read More

And More