Καινούργιου για τις πλαστικές παίκτη του Survivor: “Έχει κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα”

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε“. Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό την Μαρία Καρλάκη και μαζί με την ομάδα της ασχολήθηκαν με όσα έγιναν χθες στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τους υπόλοιπους παίκτες της κόκκινης ομάδας. 

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δε δίστασε να πάρει θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου στις κατηγορίες των συμπαικτών του και να ξεσπάσει κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος σχολίασε την εμφύτευση μαλλιών του τραγουδιστή ενώ ο ίδιος έχει κάνει πολλές πλαστικές. 

“Όσα λάθη κι αν έχει κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος, εδώ τώρα τον δικαιολογώ. Του έχει γίνει μια απαράδεκτη επίθεση και πιστεύω όντως ότι έχει γίνει αυτό που είπε ο Αλέξης Παππάς, πάνω στον αυθορμητισμό του και τη βλακεία του πολλές φορές. Καλά ο Ασημακόπουλος τι επίθεση ήταν αυτή που έκανε; Που έχει κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα απ’ ότι πλαστική υπάρχει.

Μπορεί να είναι υπερβολικός ο Τριαντάφυλλος, μπορεί σε κάποια σημεία να κάνει κωλοτούμπες, μπορεί πάνω στην αγαθοσύνη του να λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε να είχε πει, όμως φαίνεται ότι είναι καλή ψυχή. Εγώ στενοχωρήθηκα χθες, ήθελα να πάω να τον πάρω αγκαλίτσα”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι με το μέρος του Τριαντάφυλλου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More