Καίτη Φίνου: Ξέσπασε on air για το δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοταινίας» – «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Καίτη Φίνου στο «Πρωινό» με δημοσίευμα εφημερίδας που έφερε τον τίτλο «Η γενιά της βιντεοταινίας κατέληξε στο ψυχιατρείο».

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφτηκε, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη που αποφάσισε να νοσηλευτεί για ένα διάστημα στο Δαφνί. Η Καίτη Φίνου που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το δημοσίευμα αυτό μέσω ανάρτησής της, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την ενόχλησή της.

«Μου έχει βγει το όνομα ότι βγαίνω και παραπονιέμαι για διάφορα που μου συμβαίνουν. Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γι’ αυτό το δημοσίευμα. Θα δούμε. Τη λέξη ψυχίατρος εγώ την έχω πει χρόνια πριν και δεν είχε γίνει θέμα τότε. Το πέρασαν στο ντούκου. Εγώ έχω πάει σε ψυχιατρείο, όχι για να νοσηλευτώ, αλλά θα το ήθελα γιατί θα μου είχαν κόψει και τα χάπια.

Είχα πάει στο Αιγινήτειο για να βρω τη γιατρειά μου, μίλησα με έναν γιατρό για να μου σταματήσουν οι κρίσεις πανικού που είχα 5-6 χρόνια. Ήμουν σχεδόν καθημερινά στα επείγοντα. Δε νευρίασα με τη λέξη ψυχιατρεία, η φράση “γενιά της βιντεοταινίας” με ενόχλησε. Μέσα στο κείμενο είναι εντελώς διαφορετικά όλα γραμμένα. 

Θα έπρεπε να ξέρει ο δημοσιογράφος, που χρησιμοποιεί και τόσο ωραίες λέξεις, ότι δεν ήταν βιντεοταινίες, ήταν κινηματογράφος. Δεν ήταν βιντεοταινίες, μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε από τον κινηματογράφο;.. Έχω ενοχληθεί πάρα πολύ με αυτό» ανέφερε η Καίτη Φίνου.

«Μαγκιά του τού Σταμάτη και μαγκιά σε όποιον το κάνει αυτό» κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More