Καίτη Γαρμπή: Γίνονται τρομακτικά πράγματα έξω, δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχοι»

Πρεμιέρα με πρώτη καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

H διάσημη τραγουδίστρια συζήτησε με την παρουσιάστρια του Alpha για τα καυστικά σχόλιά της που έχουν γίνει κατά καιρούς viral στο Twitter, αλλά και για τη γενικότερη στάση της απέναντι σε ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

«Το να λέω την άποψή μου στο Τwitter μέχρι τώρα δεν έχει κανένα κόστος. Δεν θα πάψω να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ το Twitter το λατρεύω, μου αρέσει αυτή η σπιρτάδα που έχει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι, δεν θέλω να τα έχω καλά με όλους. Και αφού δεν με ενδιαφέρει αυτό, όταν πιστεύω ότι το δίκιο είναι αυτό και πρέπει να το καταθέσω θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Και συνέχισε: «Τα πράγματα που λέω στο Twitter είναι τόσο απλά, μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν το κάνει κανείς άλλος. Γιατί οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Ζούμε σε αυτήν την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, καυτά θέματα. Τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούργιο μας τραγούδι; Δεν είναι πολύ εγωιστικό; Για μένα το σωστό είναι να παίρνουμε θέση σε αυτά που συμβαίνουν, έχουμε γνώμη, άποψη. Αυτά που συμβαίνουν είναι τρομακτικά, δεν μπορώ να κάθομαι να σκέφτομαι μόνο και να μιλάω μόνο για τη δουλειά μου. Δεν είμαι αυτή».

Read More

And More