Καίτη Γαρμπή: «Όλα αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς»

Η Καίτη Γαρμπή κάνοντας τις νέες της δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Διονύση Σχοινά στις νυχτερινές πίστες.

Μετά την πρόωρη λήξη της συνεργασίας του τραγουδιστή με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανιζόταν, η Καίτη Γαρμπή στέκεται «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της.

«Ο Διονύσης παίρνει τη θέση που δικαιωματικά του ανήκει. Ξαναπαίρνει τον θρόνο του, αυτό που ξέρει να κάνει καλά τα τελευταία χρόνια και να είναι πρωταγωνιστής, αυτό καλείται να κάνει και αυτή τη φορά», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή για τη νέα συνεργασία του Δημήτρη Σχοινά.

Και συμπλήρωσε: «Θα λυθούν με τη νομική οδό. Όλα αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς», είπε η Καίτη Γαρμπή για την δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο.

«Δεν ξέρουμε πως έγιναν τα πράγματα αλλά σχολιάζοντας την σχέση τους ως ζευγάρι, η στάση της Καίτης Γαρμπή είναι υπέροχη, να στηρίξει τον άνθρωπό της και την απόφασή του», σχολίασε η Ναταλία Αργυράκη μετά την προβολή των δηλώσεων της τραγουδίστριας.

 

Read More

And More