Καίτη Γαρμπή σε Άντζελα Δημητρίου: «Κάτι έχεις ε; Το ματάκι» – Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Για τρίτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η Άντζελα Δημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι «Τατουάζ» και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, με τους περισσότερους όμως να συμφωνούν πως η εμφάνισή τους ήταν καλή, ζητώντας από τον Παύλο Σταματόπουλο να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.

Αφού όλοι οι κριτές είπαν έκριναν το ζευγάρι, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σταθεί περισσότερο στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία διέκρινε πως η Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν πολύ καλά και έτσι δεν δίστασε να την ρωτήσει οn air αν συμβαίνει κάτι.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά: «Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα. Όλα καλά είναι Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή συνεχίζοντας την κριτική στον Παύλο Σταματόπουλο.

Read More

And More