Καίτη Γκραμμά: Μετά την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου μπαίνει και επίσημα ως γυναίκα στο “My Style Rocks”;

Η Καίτη Γκραμμά στο “My Style Rocks” ; Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM και τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω νομικών προβλημάτων. Η 24χρονη καλλονή με τα υπέροχα μάτια δεν είχε προλάβει ακόμα να αλλάξει φύλο στην ταυτότητά της.

Η Καίτη στις 9 Οκτωβρίου του 2018 έκανε το όνειρό της πραγματικότητα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου. Πλέον, η Καίτη που είναι επίσημα γυναίκα, εδώ και πολλούς μήνες έμενε στο Παρίσι, όπου συνεργαζόταν με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων. Όμως λόγω του Covid-19 αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, πριν από λίγο καιρό δέχτηκε τηλεφώνημα από στελέχη του ΣΚΑΪ προκειμένου να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η ίδια ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί και έτσι είναι σε συζητήσεις προκειμένου να πει το οριστικό “ναι” .

Σύμφωνα, ωστόσο, με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του TLIFE, ο σταθμός διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για την είσοδό της στο My Style Rocks, παρά την πρόταση που της έγινε από την παραγωγή του παιχνιδιού. Άρα, τίποτα ακόμα δεν είναι βέβαιο…

Read More

And More