Καλλιρόη Μυριαγκού: Η αποκάλυψη για το πώς πήρε τον ρόλο της ως Ματίνα Μανταρινάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Καλλιρόη Μυριαγκού και ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωίαν σε είδον με αφορμή την παράσταση την οποία πρωταγωνιστούν, «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

Μιλώντας τις τηλεοπτικές τους επιτυχίες, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς πήρε τον ρόλο της ως Ματίνα Μανταρινάκη στη σειρά του ANT1, Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος, πάρα πολύ. Πήρα την απόφαση να παίξω με δυσκολία. Πήγα από ευγένεια στην οντισιόν επειδή με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη, που ήμασταν συμμαθήτριες. Πήγα χάλια ντυμένη, δεν ήθελα καθόλου. Με χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν. Μου πρότειναν καλά λεφτά για τότε. Πήγα και το έκανα. Θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό. Τώρα το βλέπω με πολύ χαρά στην τηλεόραση. Το βλέπουν τα ανίψια μου» δήλωσε η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού απάντησε για την ξαφνική δημοσιότητα εκείνης της εποχής: «Έπαθα σχεδόν αγοραφοβία. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ερχόντουσαν από πίσω με αγκάλιαζαν με τα χέρια τους. Μου λέγανε “τι κάνεις, πες μας κάτι να γελάσουμε”».

Όσο για το πώς αντιδρούσε η ίδια στις ακραίες κινήσεις θαυμασμού: «Ντυνόμουν κόντρα με τον ρόλο μου, ήμουν έτσι κι αλλιώς πιο νέα και πιο ροκ. Πήγαινα με το κεφάλι κάτω, με δυσκόλεψε. Τώρα το απολαμβάνω», ανέφερε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Read More

And More