Καλλιρόη Μυριαγκού: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» – Γιατί δε συνεχίστηκε η πορεία της στην τηλεόραση

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Καλλιρόη Μυριάγκου στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη εξηγώντας τους λόγους που δεν τη βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, εξήγησε πως είναι επιλογή της να μη βρίσκεται στην τηλεόραση γιατί δεν ήθελε να κάνει συνεχώς τους ίδιους ρόλους.

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δε μου είναι πολύ εύκολο. Χάνω χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου», είπε αρχικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού εξομολογήθηκε επίσης: «Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν μπορούσα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δε συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το μεροκάματο».

Κλείνοντας, η Καλλιρόη Μυριαγκού ανέφερε: «Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή».

Read More

And More