Καλό Μεσημεράκι: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ!

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ μια εκπομπή αντίστοιχη με την περσινή που έκανε στο Open και στόχος του βέβαια δεν είναι άλλος από το να επαναλάβει τις ίδιες επιδόσεις στους πίνακες της Nielsen. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν το «Για την παρέα» σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που έκανε τον Νίκο Μουτσινά περιζήτητο.

Η εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι“, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και η αναμονή του κοινού, όπως φαίνεται μέσα από τα social media, είναι μεγάλη.

Ποιος θα είναι, όμως, ο καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή για φέτος θα κάνει… ο Σάκης Τανιμανίδης. «Είμαι στο αεροδρόμιο της Λάρνακας σε ειδική αποστολή για το Πρωινό. Αποκλειστικό. Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά; Είστε έτοιμοι; Ο Σάκης Τανιμανίδης. Εγώ ψιλοδιαφωνώ αλλά τι σας νοιάζει;», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More