Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε – Η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Διαφορετική και με απώλειες ήταν η σημερινή έναρξη της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” αφού η εκπομπή είχε να βγει στον αέρα από την Πέμπτη 1η Απριλίου λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. 

Σήμερα, η εκπομπή βγήκε στον αέρα χωρίς την αγαπημένη μας μπάντα Alcatrash αλλά με τον Ηλία Βρεττό και τους μουσικούς του στη θέση τους μιας και οι ίδιοι βρίσκονται ακόμα σε καραντίνα λόγο του covid.

“Φάνηκε η κλεισούρα, φάνηκε ότι έγινε καραντίνα” είπε ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους μουσικούς ανέφερε: “Είχαμε πει να βρεθούμε όλοι μαζί αλλά δε χρειαζόταν να τους στείλατε όλους στον άλλο κόσμο…. Τους χτύπησε και αυτούς ο κορονοϊός αλλά είναι καλά για αυτό και κάνουμε πλάκα. Είναι καλά, αύριο θα έρθουν”.

Oι μέρες ωστόσο που έμεινε στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινάς έφεραν και μια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και αυτή δεν είναι άλλη από το μουστάκι που άφησε. Όπως σχολίασε και ο ίδιος τόσες μέρες στο σπίτι βαρέθηκε και ήθελε κάτι να αλλάξει, λέγοντας δε πως αν είχε μαλλιά θα τα είχε βάψει πέντε φορές.

Read More

And More