Καλοκαίρι Μαζί: Απούσα η Μαρία Αναστασοπούλου από την πρεμιέρα της εκπομπής – «Μας την έκανε»

Η πρωινή ενημέρωση συνεχίζεται από τον ANT1 και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και ο Αντώνης Φουρλής, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, social media, αλλά και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο Καλοκαίρι Μαζί.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

Στην έναρξη της εκπομπής, το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης καλημέρισαν τους τηλεθεατές, ενημερώνοντας πως η Μαρία Αναστασοπούλου είναι απούσα, στέλνοντας τα περαστικά τους, καθώς η δημοσιογράφος μετά από αδιαθεσία με την υγεία της, δεν κατάφερε να βρίσκεται στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής εκπομπής.

«Μας την έκανε αλλά είχαμε λόγο…» ανέφερε ο Νίκος Ρογκάκρος, ενώ ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έστειλε τα περαστικά του στη Μαρία Αναστασοπούλου

Read More

And More