Καλομοίρα: Και επίσημα με τον Γιώργο Λιανό στο «Ι’m celebrity, get me out of here» – Που τη συνάντησε το TLIFE

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Καλομοίρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s time” και ουσιαστικά ανακοινώθηκε από τη Φαίη Σκορδά ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, “Ι’m celebrity, get me out of here”.

«Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Νιώθω άνετα σε αυτό το concept γιατί εγώ πάντα είμαι ο εαυτός μου και αυτή η εκπομπή με αφήνει ελεύθερη. Χαίρομαι που είμαι με τον Γιώργο Λιανό, είναι απίστευτος παρουσιαστής, τέλειος τραγουδιστής, έχει οικογένεια και καταλαβαίνει την ψυχολογία μου, έχει την τρέλα όπως εγώ. Είμαστε πολύ ταιριαστοί με τον Γιώργο. Γνωριστήκαμε πριν χρόνια, δουλέψαμε μαζί σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά» ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα και πρόσθεσε:

«Σε σχέση με τα παιδιά τα έχω οργανώσει όλα. Η Καραϊβική είναι πιο κοντά στο σπίτι μου, είναι 2,5 ώρες με το αεροπλάνο. Βολεύει πολύ γιατί η Ελλάδα είναι 9-10 ώρες με το αεροπλάνο από το σπίτι μου. Είναι πολύ πιο εύκολο… Όταν είναι να πάρω μια απόφαση, πρώτα το συζητάω με τον άντρα μου και μετά με τα παιδιά μου.

Τους είπα ότι είχα μια πρόταση γι’ αυτή την εκπομπή, την ξέρανε γιατί είναι μια εκπομπή που κάνει επιτυχία και στην Αμερική. Χάρηκαν πολύ».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή Fay’s Time, η Καλομοίρα αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από παιδιά. Είμαστε ζευγάρι 13 χρόνια νομίζω, δε κάνω γρήγορα μαθηματικά. Επίσημα ραντεβού βγήκαμε το 2006, πήγαμε για φαγητό, ήταν τα γενέθλιά μου. Το 2010 παντρευτήκαμε στη Νέα Υόρκη. Είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι ο κολλητός μου… Είναι η προστασία μου, μια ζεστή αγκαλιά. Τρελαίνομαι για τον άντρα μου… Τον έχω βοηθήσει να είναι λίγο πιο ήρεμος κι αυτός με έχει βοηθήσει στο να νιώθω πιο ασφαλής, μου δίνει δύναμη» εξομολογήθηκε.

Το TLIFE συνάντησε την Καλομοίρα

To TLIFE βρέθηκε έξω από το στούντιο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες της Καλομοίρας κατά την έξοδό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

 

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here».

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια. Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα!

Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

Ποιοι θα πουν «I’ M A CELEBRITY… get me out of here» στον Άγιο Δομίνικο;


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More