Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό και νέα ομάδα! (video)

Πρεμιέρα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Alpha, έκανε η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου.

To «Καλύτερα δε γίνεται» επέστρεψε ανανεωμένο, γεμάτο καινούριες στήλες, νέα πρόσωπα, αλλά και την καθιερωμένη, κλασική συνταγή της πιο cool προσέγγισης της πραγματικότητας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ναταλία Γερμανού φέτος έχει στο πλάι της θα τον Κώστα Τσουρό, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

Ο Κώστας αναλαμβάνει την ενημέρωση και συνεντεύξεις που πάντα συζητιούνται. Η Εβελίνα θα λύνει τα ερωτικά σας προβλήματα, αλλά θα επιδίδεται και σε «αθλήματα» που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί Η Ναταλία Αργυράκη – πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση – θα κάνει συνεντεύξεις και θα αιφνιδιάζει τους διάσημους με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Ο Παναγιώτης θα κάνει τα πιο ασυνήθιστα γκάλοπ και θα παρουσιάζει έρευνες για πολλά γέλια. Μαζί τους οι: Ράνια Αλευρά στις ζωντανές συνδέσεις και τα αφιερώματα, ο Θάνος Παπαχάμος με street και χιουμοριστικά θέματα στην πόλη και η Σοφία Τσίπα με εξορμήσεις και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

“Πω, πω, πω τι ωραίο πλατό είναι αυτό… Παιδιά μου, έχω λίγο άγχος… Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά έχω τρία καινούρια λουλούδια τα οποία με κάνουν τόσο ευτυχισμένη… Σας καλησπερίζω με πολλή χαρά… Καλύτερα δεν γίνεται, season 3… Σας καλησπερίζω στα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής σας…”, είπε στην έναρξη η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More