Καρολίνα Καλύβα: «Δεν μου άρεσε που ο Μπο δημοσίευε stories που με κατηγορούσαν, ήταν φάουλ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας»  βρέθηκε την Τρίτη 31/1 η Καρολίνα Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, σχολίασε το πολυσυζητημένο συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και σχολίασε τις πρώτες δηλώσεις του Μπο, μετά την επιστροφή της. (Δες ΕΔΩ αναλυτικά)

«Με τη φωνή και τα μάτια μου έξω ο Μπο τα είπε τέλεια. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία αλλά εντάξει. Δεν δικαιολογώ κάποια πράγματα που είδα, γιατί όλο αυτό γινόταν δημόσια.

Όταν πατάς το πληκτρολόγιο του κινητού σου και απαντάς στα stories και τα δημοσιεύεις κιόλας, αυτό ήταν λίγο περίεργο. Θα έπρεπε να περιμένει να πρέπει να με ακούσει. Του έστειλα μήνυμα και δεν πήρα απάντηση. Αυτό που έπρεπε να περαστεί, περάστηκε», είπε η Καρολίνα Καλύβα για τις δηλώσεις του Μπο. 

Λίγο νωρίτερα, η Καρολίνα Καλύβα αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της δέχτηκε μέχρι και απειλητικά μηνύματα, μετά από όσα έγιναν με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star. 

«Πιστεύω πως όλο αυτό πήρε περισσότερη προβολή από όσο έπρεπε. Δεν είχα σκεφτεί μέσα στο παιχνίδι ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Δέχτηκε απειλητικά μηνύματα, για κακοποιητικές συμπεριφορές. Μπορείτε να τα δείτε αυτά τα μηνύματα υπάρχουν δημόσια και δεν θα τα σβήσω, υπάρχουν εκεί για κάποιο λόγο», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα. 

Read More

And More