Καρολίνα Καλύβα: Η μητέρα της «καρφώνει» τον Μπο – Η αποκάλυψη για την τηλεφωνική τους επικοινωνία

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Παρασκευή 27/1 η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα, Ζωή Πολυχρονίδου.

Η μητέρα της πρώην παίκτριας του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της κόρης της, στις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και στην συνομιλία που είχε με τον Μπο μετά από όσα συνέβησαν.

«Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι “η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα”. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι “δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι”. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι.

Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή», είπε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα.

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά”. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι. Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά.

Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…», κατέληξε η μητέρας της Καρολίνας Καλύβα.

Read More

And More