Καρολίνα Καλύβα στο Καλό Μεσημεράκι: «Ο Μάριος Πρίαμος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα και να μη δίνει δικαίωμα»

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την πρώην παίκτρια του Survivor για το συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο και το πώς εκείνος δεν εξέφρασε τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται.

Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

 

 

«Αυτό που σκέφτηκα στο Συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση» σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα για τον Μπο.

Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό».

Read More

And More