Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η εξομολόγηση για την απώλεια που τη σημάδεψε – «Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι με μεγάλη νοσταλγία»

Τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» την Κυριακή 14/4.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την μακροχρόνια φιλία με τον αείμνηστο συνάδελφο της, Μηνά Χατζησάββα.

«Ο Μηνάς ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Όταν συναντηθήκαμε το 1983 ήμασταν πάρα πολύ νέοι, είχαμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμουν 25, εκείνος 35. Ήμασταν σαν αδέρφια, είχαμε μία εκπληκτική σχέση παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες. Τέτοιο δώσιμο και σκηνική εντιμότητα. Από μικρό κορίτσι μπήκα στο θέατρο με ιδανικές συνθήκες», είπε αρχικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Όλες αυτές οι συνεργασίες μας έφερναν και πιο κοντά. Μεγαλώνοντας και εξελισσόμενοι και οι δυο ωριμάζαμε παράλληλα. Όταν συναντιόμασταν μετά από χρόνια ήταν σαν να μην είχε περάσει μία ημέρα. Είχαμε αποκτήσει αυτές τις βάσεις αυτής της χημείας που ανασαίναμε ο ένας με την ανάσα του άλλου», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Η απώλειά του με σημάδεψε, με συγκλόνισε. Τον αγαπώ και τον σκέφτομαι πάντα με μεγάλη νοσταλγία και να είναι καλά εκεί που είναι» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha Κύπρου.

Δες το στιγμιότυπο στο 20:00

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164