Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η συγκίνηση για τον Μηνά Χατζησάββα μπροστά στην κάμερα

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή τον ρόλο της στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αμοιβές που έχει λάβει στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε πως έχει εργαστεί και ως καθηγήτρια πριν την ηθοποιία.

«Στο ξεκίνημα μου προτίμησα να είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη της πειραματικής σκηνής της τέχνης και, επειδή δεν αμοιβόμασταν τότε καθόλου, για να βγάλω τα προς το ζην έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δούλευα σε κάποιο μπαρ σαν σερβιτόρα, έκανα την babysitter, δούλευα στα γραφεία πώλησης εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη και παρέδιδα μαθήματα μαθηματικών. Ευτυχώς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα δυο χρόνια μόνο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του αείμνηστος Μηνά Χατζησάββα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της… «Είχα την τεράστια ευλογία να έχω στη ζωή μου αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα. Ανθρώπους σαν τον Μηνά δεν είναι εύκολο να τους συναντήσει κανείς. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί συγκινούμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Δες τη συνέντευξη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη στο Happy Day:

Read More

And More