Καταγγελία για «ψευτοθαύματα» σε ναό του Λυκαβηττού που επισκέπτονται πρόσωπα της showbiz – Η απάντηση του ιερέα

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων έχει εξελιχθεί σε «πόλο έλξης» χιλιάδων πιστών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι.

Όλοι περιμένουν υπομονετικά να λάβουν κάθε φορά την ευλογία του σταυρού, που όπως υποστηρίζει ο πατέρας Δημήτριος είναι θαυματουργός.

Η αντίδραση του Μητροπολίτη Αργολίδος για τα δήθεν θαύματα

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων. Ο ίδιος κάνει λόγο για… δήθεν θαύματα, μιλώντας στο T-live. «Έχουν γίνει ανακρίσεις, υπάρχουν στοιχεία ατράνταχτα. Δυστυχώς δεν έχουν βγει ακόμα αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει. Όταν έχουμε μία πληγή, ένα απόστημα, μόνο χειρουργική επέμβαση μπορεί να σώσει τον άνθρωπο».

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κάνει λόγο για… σκηνοθεσία σε θαύματα και ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την αγωνία των πιστών για το μέλλον τους και την υγεία τους. «Αυτά θα αποκαλυφθούν. Το ψέμα δε θα κρατήσει για πολύ. Ναι μεν γίνονται θαύματα στην Εκκλησία, αλλά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Και όταν ένα θαύμα το διαφημίζουν, αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, οι Άγιοι ήταν άνθρωποι ταπεινοί, δεν κοίταζαν να προβάλλουν τον εαυτό τους, κρύβονταν.

Όταν κοροϊδεύουμε τον κόσμο γιατί ξέρω περιπτώσεις που πήγαν εκεί πέρα, κάποιοι που είπαν ότι θεραπεύτηκαν και οι άνθρωποι είπαν «ούτε θεραπεύτηκα, ούτε ήμουν άρρωστος».

Η απάντηση του ιερέα

Ο πατέρας Δημήτριος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται το πρωί της Τετάρτης 22/6, μετά τη θεία λειτουργία. «Αν ήταν ένα θαύμα θα λέγαμε… ε… Αν ήταν δύο, θα λέγαμε… ε μα τι συμβαίνει; Αν ήταν τρία, θα λέγαμε ε τι συμβαίνει. Μα τόσες χιλιάδες θαύματα, επομένως κάτι συμβαίνει. Μην πιστεύετε εμένα, εγώ δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας απλός παπάς. Πιστεύετε στη χάρη στου Θεού, στη χάρη του Σταυρού. Σε όλες τις εκκλησίες γίνονται θαύματα, μικρά ή μεγάλα, γίνονται καθημερινά».

Πιστή περιέγραψε στη Ρένα Κουβελιώτη το θαύμα που βίωσε στον ναό των Αγίων Ισιδώρων

 

Η κα Κατερίνα Μόλαρη έδειξε στην κάμερα του Alpha το πόδι της, μετά από 10 χειρουργεία και ταλαιπωρία συνολικά 8 χρόνων. Η ίδια, όπως υποστήριξε, βίωσε το θαύμα το καλοκαίρι του 2021…

Read More

And More