Καταγγελίες στο θέατρο – Ξεσπά γνωστός ηθοποιός: “Αυτοί οι μεγάλοι πρωταγωνιστές έβγαζαν ένα αρρωστημένο εγώ”

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day “τρύπωσε” στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς “Έλα στη θέση μου” και συνάντησε τους πρωταγωνιστές. Το αγαπημένο σίριαλ του Alpha φέτος ολοκληρώνεται, μετά από πέντε σεζόν επιτυχίας. Οι ηθοποιοί μίλησαν για το “Έλα στη θέση μου”, ενώ πήραν θέση στο σοβαρό θέμα με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας.

Ο Νίκος Απέργης, ο Δημήτρης Παπαδάκης, η Πένυ Αγοραστού και Ερμόλαος Ματθαίου ξεκαθάρισαν ότι καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων τους που έπεσαν θύματα άσεμνων πράξεων. 

Νίκος Απέργης: “Ο χώρος του θεάτρου δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τις καταγγελίες. Ακούγονται αυτά τα πράγματα από κάποιους ανθρώπους που προφανώς έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους. Δεν γνώριζα καμία κοπέλα και κανένα αγόρι προσωπικά από τα θύματα αλλά συμπάσχω. Είναι σαν να τους γνωρίζω. Είμαι νοερά και πρακτικά δίπλα τους σε ότι χρειαστούν”.

Δημήτρης Παπαδάκης: “Είμαι ευτυχής που ξεκίνησε και ευελπιστώ να μην τελειώσει. Εύχομαι αυτό να είναι μια αρχή και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Αν αποδειχθεί ότι αυτά έχουν συμβεί, εύχομαι να μην έρθουμε αντιμέτωποι με αυτούς τους ανθρώπους”.

Πένυ Αγοραστού: “Καταδικάζω κάθε μορφή βίας, είμαστε όλοι μαζί με τα θύματα. Παρ’ όλο που εμένα δεν μου έχει συμβεί τίποτα προσωπικά με πιάνει μια ντροπή γι’ αυτά που γίνονται και μια αμηχανία”.

Ερμόλαος Ματθαίου: “Είναι τραγικά τα πράγματα. Κάποιοι άνθρωποι πέρασαν τραγικά και απαίσια. Αυτό που έβλεπα εγώ ως απλός θεατής από μια συνέντευξη, ήταν μια ματαιοδοξία, μια έπαρση και ένα “αρρωστημένο” εγώ. Προσωπικά αυτό δεν μου άρεσε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More