Καταπέλτης η Αλέσια Ντέμετζ για Αλέξη Παππά: Αποκαλύπτει τους λόγους που χώρισαν

Ο Αλέξης Παππάς και η Αλέσια Ντέμετζ χώρισαν μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης, όπως επιβεβαίωσαν και οι δύο το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να λήξει τη σχέση του με την ξανθιά καλλονή, στέλνοντας της ένα μακροσκελές μήνυμα. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Αλέσια Ντέμετζ βγήκε ζωντανά στο Πρωινό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά: «Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης…

 

Ο τρόπος που με έχουν μεγαλώσει, η παιδεία μου και επειδή προστατεύομαι από τη βασιλική οικογένεια, έχω έναν τρόπο να βλέπω τα πράγματα… Για εμάς όπως λέμε το “Σε αγαπώ” είναι διαφορετικό πώς το βλέπουν οι άλλοι. Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του. Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων» τόνισε η Αλέσια Ντέμετζ στο Πρωινό.

Read More

And More