Καταπέλτης ο Γιώργος Λέφας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έβγαινε εκτός εαυτού» – Το τηλεφώνημα από την Ελπίδα Νίνου

Ο Γιώργος Λέφας σε μία συνέντευξη – «κόλαφο» στο Open Weekend αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να κάτσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το metoo» είπε αρχικά ο Γιώργος Λεζάς, ο οποίος ήταν στενός φίλος και είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

«Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου “λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται» πρόσθεσε ο Γιώργος Λέφας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν.

Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;».

Όσον αφορά στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο Γιώργος Λέφας δήλωσε ότι «ο γιος του είναι ένα παιδί που πρέπει να έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου τον είδε και μου είπε ότι ήταν καταθλιπτικός».

Τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας. «Ήμουν λουκουμάκι στα νιάτα μου. Τους χαστούκιζα, τους έριχνα γροθιές και τελείωνε το θέμα. Ένας άνθρωπος για να με εκδικηθεί με άφησε εκτός θεάτρου για έξι μήνες».

Read More

And More