Καταπέλτης ο Τάσος Σοφρωνίου: «Ήρθε πολύς κόσμος με δικό του τρόπο για να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στη δική μας πλάτη»

Μία χειμαρρώδη συνέντευξη έδωσε ο Τάσος Σοφρωνίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τις επιθέσεις που δέχτηκαν και τα πρόσωπα που υποδαύλιζαν τους κριτές του διαγωνισμού μόδας.

«Δεχθήκαμε πολύ πόλεμο και εσωτερικά και εξωτερικά. Κανείς δεν ήθελε να μπούνε τρεις άνθρωποι σε ένα χώρο, ο οποίος είναι κατεστημένο ποιος λειτουργεί και ποιος παρουσιάζει, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φορές τριβές.

Έχει να κάνει με την απειλή που ένιωσαν ότι εν δυνάμει είμαστε τρεις παρουσιαστές και σε περίπτωση που αυτό πετύχαινε, είχαμε τρεις παρουσιαστές έτοιμους να κλείσουν συμβόλαια και να πάρουμε μεγάλες εκπομπές. Θεωρώ ότι ο λόγος που έγινε το πανηγύρι είναι για να μην το τερματίσουμε εκεί πέρα που ξέραμε ότι μπορεί να πάει» ανέφερε ο Τάσος Σοφρωνίου.

«Όχι μέσα από το κανάλι, αλλά από οποιονδήποτε ερχόταν να εκμεταλλευτεί τη γενναιόδωρη φιλοξενία που είχαμε στην εκπομπή. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος με δικό του τρόπο για να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στη δική μας πλάτη. Οι περισσότεροι που ήρθαν καλεσμένοι ήταν γιατί είχαν δικές του ατζέντες να κάνουν δικά τους πράγματα. Είναι λίγο φθηνό και δεν συνηθίζω να συνυπάρχω σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου.

 

Πάρα πολλοί άνθρωποι μας έβριζαν πολύ άσχημα και μας κακολογούσαν. Ήρθαν, μας έδειξαν τη δουλειά τους, τους φερθήκαμε με τον πιο άψογο τρόπο και μετά συνέχισαν αν μας βρίζουν. Αυτό λέει πολλά για αυτούς. Τους φιλοξενούμε σε ένα σπίτι και τρώνε και πίνουν και γίνονται γνωστοί και λέει πολλά για εμάς που είχαμε την παρρησία και τον επαγγελματισμό να μην βγούμε και πούμε κακή κουβέντα για κανένα.» πρόσθεσε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Read More

And More