Κατερίνα Δαλάκα: «Εφοριακός είσαι;» – Η αντίδραση για το δημοσίευμα με το μισό εκατομμύριο ευρώ από το Survivor

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της 29/11, η οποία γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας της με την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη.

Η νικήτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο Survivor, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πήρε μισό εκατομμύριο από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης. 

«Δεν γνωρίζω αν θα πάω στο Survivor, αλλά θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω ότι θα το αντέξω σωματικά. Οι γονείς μου σίγουρα δεν θέλουν, αλλά σημασία έχει τι θέλω εγώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα. 

Σχετικά με το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο από όλες τις συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν με ενοχλεί, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι. Δεν πρόσεξα όσα είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει. Είσαι εφοριακός;».

Κλείνοντας η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε και για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα αυτή τη στιγμή, γιατί έχω στο μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και τώρα είναι αυτό η προτεραιότητά μου. Δεν το λέω με παράπονο, είναι γεγονός». 

Read More

And More