Κατερίνα Δαλάκα: Επέστρεψε μόνιμα στην Κατερίνη! Η καθημερινότητα μακριά από την Αθήνα και η απάντηση για το Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νικήτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο, για το αν θα αποδεχόταν μια πρόταση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, αλλά και την επιστροφή της στην Κατερίνη, από όπου κατάγεται.

«Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό. Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι;», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Και συνέχισε: «Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor…Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα».

Κλείνοντας η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε και στο ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποιο πάνελ, λέγοντας: «Δεν μου ταιριάζει, δεν το έχω, είμαι μόνο για να τρέχω». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164