Κατερίνα Δαλάκα: Η νέα ζωή μακριά από την Αθήνα, η σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και η προσωπική ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα στην εκπομπή «Πρωινό» και στην Ελένη Βουλγαράκη.

Η νικήτρια του Survivor μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να επιστρέψει στην Κατερίνη, για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν έχω μετακομίσει ακριβώς, απλά αυτό το διάστημα βρίσκομαι εκεί και μένω στους γονείς μου. Δεν έχω ξενοικιάσει το σπίτι μου από την Αθήνα, αλλά η βάση μου τώρα πλέον είναι εκεί.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την παραγωγή, δεν με έχουν καλέσει, αλλά στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια πρόταση το σκέφτομαι πολύ έντονα και θετικά διότι σίγουρα δεν θέλω να κλείσει η ιστορία του Survivor όπως έκλεισε με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει. Πάνω από όλους σέβομαι Ατζούν Ιλίτζαλι τον εκτιμώ και τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε μια φιλική σχέση χρόνια». 

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, η Κατερίνα Δαλάκα σημείωσε: «Τον συνάντησα πρόσφατα στον Βόλο, είχα να τον δω πριν το Survivor All Star. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και όχι για να μιλήσουμε για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Στο τραπέζι ήταν και ο Αχιλλέας Μπέος, εκείνη τη στιγμή τον γνώρισα, δεν τον ήξερα». 

Κλείνοντας η Κατερίνα Δαλάκα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Αν μπω ξανά σε κάποια σχέση δεν θα επέλεγα να κινηθώ ξανά τόσο ελεύθερα σε δημόσια θέα γιατί μετά παρεμβαίνουν στη σχέση και τα κανάλια και τα περιοδικά και όλα. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και γράφει ό,τι θέλει και αυτό επηρεάζει τη σχέση. Κάνω πάνω από επτά μήνες ψυχανάλυση, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είμαι πιο ήρεμη». 

Read More

And More