Κατερίνα Δαλάκα: Θα πάρει την αμοιβή της για το Survivor All Star, παρά την αποβολή της;

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/4 καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και «έσπασε» τη σιωπή της αναφορικά με την αποβολή της από το Survivor All Star.

Αμέσως μετά οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, η οποία αποκάλυψε ότι παρά την αποβολή της θα πάρει κανονικά την αμοιβή της από την παραγωγή του Survivor All Star.

Να σου θυμίσουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε εξώδικο στην Acyn Media καταγγέλλοντας ότι δεν πήρε ποτέ τα χρήματά της μετά την αποβολή της από το παιχνίδι.

«Χαίρομαι που ο κ. Ατζούν επιβεβαίωσε ότι δεν είχα επικοινωνία και κινητό. Η παράβαση μου ήταν φαγητό. Όλα ξεκίνησαν από τον Νίκο Μπάρτζη. Θα πάρουμε χρήματα από το Survivor, παρά την αποβολή μας. Η παραγωγή δεν θα μας αφήσει έτσι. Δεν γνωρίζω κάτι για το εξώδικο της Ασημίνας. Μιλάμε κανονικά. Θέλω να κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Δεν μετάνιωσα που πήρα μέρος αλλά στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που ολοκλήρωσε αυτός ο κύκλος» αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα.

Read More

And More