Κατερίνα Διδασκάλου – «Μαύρο Ρόδο»: Η μεταμόρφωση ως «ηγουμένη Φιλαρέτη» και τα σχόλια που δέχεται για τον ρόλο

Η Κατερίνα Διδασκάλου άφησε στο παρελθόν τη «Μυρσίνη» από τις «Άγριες Μέλισσες» και επανέρχεται τηλεοπτικά στο Mega και το «Μαύρο Ρόδο» μέσα από τον ρόλο της «Ηγουμένης Φιλαρέτης». Η ηθοποιός μίλησε για τη μεταμόρφωση και τα σχόλια του κόσμου στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Στην αρχή μου έλεγαν όλοι ότι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κόντρα ρόλος. Μετά μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος ο ρόλος πάνω σου. Τώρα μου λένε για την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα από τη Μυρσίνη. Είναι μία πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος αλλά και μία μεγάλη πρόκληση.

Δεν ήθελα φέτος  να κάνω τηλεόραση αλλά επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό, σε ένα άλλο κλίμα. Όχι μόνο οπτικά, είναι μία θετική ηρωίδα. Δεν είναι η κακιά της υπόθεσης, αλλά μία πεφωτισμένη καλόγρια και όχι στενόμυαλη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Μου γράφουν στο Instagram πως με είχαν συνηθίσει ως Μυρσίνη και ξαφνικά τους κακοφάνηκε που με είδαν τόσο καλυμμένη. Αυτό είναι υπέροχο. Πάντα απαντάω στα μηνύματα των θαυμαστών μου. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε» πρόσθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου στη συνέχεια.

Για τις ανάγκες της σειράς το μοναστήρι που γίνονται τα γυρίσματα χτίστηκε από την αρχή πέτρα-πέτρα και η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε πολλά μοναστήρια και στη μονή γυναικών αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο πήγε και έμεινε. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν δίστασε να μείνει στην μονή της αγίας Ειρήνης μέσα για μέρες, και να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μονάχων.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός φοράει το σταυρό που μου χάρισε η ηγουμένη Θέκλα και το κομποσκοίνι της και επίσης προσεύχεται πολύ.

«Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό να διαχειριστεί την απόφαση του παιδιού του να μονάσει. Κάποιοι γονείς θεωρούν ότι είναι αποτυχία προσωπική το να μπει το παιδί τους στο μοναστήρι», σημείωσε η Κατερίνα Διδασκάλου για την επιλογή κάποιων παιδιών να ακολουθήσουν την ζωή σε μοναστήρι.

Read More

And More