Κατερίνα Διδασκάλου: «Το χαίρομαι αυτό στην κόρη μου – Εγώ προφανώς με δύο διαζύγια, δεν το έχω ζήσει»

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη, με αφορμή την παράσταση «Ο γλάρος» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που ξυπνούσε με πανικό, για την εξωτερική της εικόνα και για τον έρωτα.

«Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξέχασα τα λόγια μου στο θέατρο και κοιτάζω γύρω μου αλλόφρων. Το 2023 είχα πολλή δουλειά. Ξυπνούσα τα βράδια με πανικό κι ένιωθα ότι δεν πήγαινε κάτω η ανάσα μου. Το ξεπέρασα με φυσικές μεθόδους και μιλώντας με τα παιδιά μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Για την εξωτερική της εμφάνιση, η ηθοποιός ανέφερε: «Προσέχω πολύ την εικόνα μου γιατί είναι το προϊόν μου. Ενυδατώνομαι, πίνω πολύ νερό και προσέχω τι τρώω. Η αγάπη από τον εαυτό μας ξεκινά από το τι βάζουμε μέσα μας. Και σκέψεις».

«Η κόρη μου με τον άνδρα της είναι από τα 19 μαζί κι αγαπιούνται πολύ. Κι η δεύτερη κόρη μου. Το χαίρομαι. Εγώ προφανώς με δύο διαζύγια δεν το έχω ζήσει, αλλά νομίζω ότι μου οφείλει ακόμα έναν έρωτα η ζωή, μαζί με μια αγγλόφωνη ταινία», σημείωσε ολοκληρώνοντας η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει αποκτήσει συνολικά τρία παιδιά. Έχει δύο κόρες, τη Φλώρα και τη Μαρκέλλα, από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο, τον Διόνυσο, από τον δεύτερο γάμο της.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164